«1918. Місто надій» Максим Анатолійович Бутченко

«1918. Місто надій» Максим Анатолійович Бутченко

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
2078 переглядів
2078 переглядів
[uptolike]

Короткий зміст книги «1918. Місто надій» Максима Анатолійовича Бутченко (анотація)

Книга «1918. Місто надій» – прониклива драма про особисту та суспільну трагедію, які переплелися у строкатому візерунку нашої історії. Максим Анатолійович Бутченко не просто показує важкі для України часи громадянської війни та відголоски революції – він вплітає в історичну сагу емоції та почуття головного героя, який намагається врятувати не лише свою батьківщину, а й особисте щастя.

Головний герой книги Павло Вітко, офіцер армії УНР, твердо вірить у незалежність України, яку готовий відстоювати навіть ціною свого життя. Єдиною розрадою відчайдушного чоловіка є кохана дружина Ганна, яка змушена знаходитися далеко від Павла заради своєї безпеки. Тим часом український офіцер та його товариш дивом рятуються від більшовиків, які оточують українців з усіх боків.

«Червона» навала остаточно захопила Київ, і всіх невдоволених новою владою більшовики кидають за ґрати. Під загрозою опиняється безпека Ганни, дружини Павла, проте жінку рятує командир загону Муравйова Віктор Примаков, закоханий в неї до нестями. Знову зустрічаються два старих вороги на особистому та ідеологічному фронтах – Віктор і Павло. Хто вийде переможцем у цьому запеклому двобої? Чи побачить Ганна свого чоловіка, життя якого висить на волосинці серед вбивць та зрадників?

В романі «1918. Місто надій» історія злилася з особистим життям головного героя, і утворений мікс має певне символічне значення. Павло б’ється на двох фронтах – за волю України та свої палкі почуття, і здається, що як тільки закохані будуть разом, наша багатостраждальна країна одразу розправить свої крила та злетіть угору назло всіляким злидням та її винищувачам.

Якщо ви хочете пройнятися історичною епохою того часу та разом з мужнім Павлом пройти тернистий шлях подвійної боротьби, рекомендуємо скачати «1918. Місто надій» Максима Анатолійовича Бутченка. Наш сайт пропонує електронні матеріали у форматах fb2, txt, epub та rtf безкоштовно та без реєстрації. Також ви можете читати онлайн цю захоплюючу книгу в нашій бібліотеці.


На нашому сайті зібрані найкращі книги в різних жанрах: поеми, романи, вірші видатних авторів, та багато іншого. Щоб заздалегідь зрозуміти, підходить вам твір чи ні, варто ознайомитись з анотацією, а також відгуками тих, хто вже його прочитав, прочитати короткий зміст.

У нас ви можете читати онлайн або скачати книгу «1918. Місто надій» Максима Анатолійовича Бутченко українською мовою повністю безкоштовно, без реєстрації та смс у різних форматах, як fb2 (фб2), txt (тхт), rtf (ртф), epub (епаб), pdf (пдф) що підходять для електронних книг, телефонів на ОС Андроїд (android), айфонів, ПК (компьютер), айпадів.

Цікаві цитати та пізнавальні рецензії допоможуть вам дізнатися більше інформації про твір перед тим, як завантажити книгу або стислий переказ. Ми також пропонуємо слухати аудіо книгу / аудіокнигу (mp3) у будь-який час і будь-де.

Рекомендації

Відгуки на книгу «1918. Місто надій» Максима Анатолійовича Бутченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *